NOCLEGI PORAJ I AGROTURYSTYKA JURA I NOCLEGI JURA wędkowanie jura I noclegi na jurze I

Wędzony pstrąg sporządzany na miejscu

Po osuszeniu ryb,przystępujemy do wędzenia wstępnego, trwającego do 40 minut w temp. do 45C. W tym etapie podsuszamy rybę i przygotowujemy do wędzenia właściwego.II etap, to wędzenie właściwe w temperaturze 55C, około 3 godzin. Przytykamy komin, tak aby dym wolniej się wydobywał. Kontrolujemy czy ryby się nie wytapiają. III etap - wędzenie końcowe trwa około 20 minut w temperaturze 60C - 90C.

Zapraszamy na wędzonego pstrąga do BARU EDEN

Bar czynny w sezonie letnim , możliwość odpoczynku nad wodą pijąc pyszne piwo
- w ofercie lody, napoje, piwo, ciepłe posiłki
- na terenie baru znajdują się gry zręcznościowe : piłkarzyki ,cymbergaj i lotki